Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Christiania og Nemoland

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Christiania er en by i byen. Det er et af de steder turisterne oftest spørger efter og der er mange danskere, der aldrig har været på Christiania. Det hele begyndte med en besættelse af Bådmandstrædes Kaserne tilbage omkring 1970, og gennem årene har der konstant været diskussioner om området og desværre også mange konfrontationer med myndighederne. Nu er området blevet fondsejet og er hjemsted for ca. 850 fastboende personer. Hash har altid været et forbundet med Christiania, men måske er også dette spørgsmål ved at finde en løsning. Christiania gør mange gode ting for samfundets udsatte bl.a. afholder de hvert år de hjemløses jul, og der er mange spændende værksteder, bl.a en kvindesmedje og en fabrik for Christiania Bikes. Besøget starter med et foredrag om Christinia før og nu, hvorefter vi går rundt med lokale guider i små grupper og ser nogle af de spændende miljøer.
Arrangementet afsluttes med et let måltid med et glas vin i Cafe Nemoland.
Mødested: Hovedindgangen, Prinsessegade 35

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-10-2017, kl. 10:55

Ugedag Søndag
Holdnr720273
Adresse Christiania
Prinsessegade 35
1407 København K
LokaleHovedindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

01-10-2017 Søndag 10:55  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Prisen omfatter foredrag om Christiania, en rundvisning med lokale guider og et let måltid i Cafe Nemoland med fiskefilet og 1 glas hvidvin. Mødested: Hovedindgangen, Prinsessegade 35

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser