Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Summerbird Chokoladesmagning

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Bliv indført i chokoladens vidunderlige verden. Summerbird er kendt for deres hjemmelavede konfekt, chokolade og små kager af højeste kvalitet. Denne aften skal vi smage på nogle af Summerbirds chokolader, flødeboller og en kage med chokolade. Vi skal høre hvad chokolade fremstilles af og om hvilke parametre, der har indflydelse på produkternes kvalitet. Chokolade er ikke bare chokolade. Ligesom inden for andre brancher, er der stor forskel på produkterne.
Arrangementet omfatter foredrag og ca. 10 smagsobjekter, lidt vand til at skylle ned med samt 1 glas vin. Efter foredraget er det muligt at købe forretningens varer med 10% rabat.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2017, kl. 18:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr720513
Adresse Summerbird
Ny Østergade 9
1101 København K
LokaleChokoladesmagning
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

07-11-2017 Tirsdag 18:30  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter foredrag og ca. 10 smagsobjekter, lidt vand til at skylle ned med samt 1 glas vin. Efter foredraget er det muligt at købe forretningens varer med 10% rabat.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser