Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Metrobyggeriet bag facaden

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Først fik vi Metroer med linie 1 og linie 2 og føreløse tog fra Italien. Mange var skeptiske, men hurtig tog vi det nye transportmiddel til os, og i dag vil hverdagen ikke hænge sammen uden ovennævnte.
Senere blev det besluttet at en ny metrolinie skulle bygges, og den skulle stå færdig 2018. En rigtig god ide, men --- . Meget er gået galt for projektet: Støjgener for beboere tæt på byggeriet, konkurser, underbetalte arbejdere og udsat åbning af Cityringen. Nu kan vi imidlertid komme på besøg på en af Metrobyggepladserne ( over jorden). På besøget hører og ser vi, hvordan det er at arbejde på en byggeplads, hvor store dele af arbejdet foregår 30 meter under jorden. Vi bliver indført i arbejdets logistik og udfordringer, og får derigennem indblik i den kæmpe opgave, det er at lave en ny metrolinie.
Prisen er incl. 1 vand.

Mødested: Mødestedet oplyses først ca. 2 uger før besøget.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-11-2017, kl. 09:55

Ugedag Fredag
Holdnr720633
Adresse Mødested iht. program
Mødebrev vil blive fremsendt
2730 Herlev
LokaleMødested se mødekort
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

03-11-2017 Fredag 09:55  -  11:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré, rundvisning med foredrag samt 1 vand. Mødested oplyses først ca. 2 uger før besøget.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser