Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Tage Andersens Blomstergalleri

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

I hjertet af København har blomsterkunstneren Tage Andersen sit blomstergalleri, det er ikke en almindelig blomsterforretning, men et sted fyldt med blomsterkunst. Stedet er indrettet som et atelier for kunst og levende blomster i flere etager, faktisk som et museum. I atelieret høres sagte musik og rislende vand samt fuglekvidder fra yndige små flyvende skabninger. Der er spejle, specielle stearinlys, vaser og puder. Vi er i Aladdins hule omgivet af mystik. En af stedets blomsterkunstnere byder os velkommen og fortæller lidt om forretningen og ideerne bag værkerne. Butikken er øjensynligt forberedt på jul på en helt anden måde, end en danskere forventer til denne højtid. Speciel, smuk og unik. Vi indleder arrangementet med en dejlig frokost: Et stykke smørrebrød og et glas hvidvin på Bistro Royal.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-12-2017, kl. 12:30

Ugedag Onsdag
Holdnr722613
Adresse Bistro Royla
Kongens Nytorv 26
1050 København K
LokaleBistro Royal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

06-12-2017 Onsdag 12:30  -  14:45

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: En dejlig frokos på Bistro Royal, Kongens Nytorv 26, 1050 Kbh. K., hvor vi mødes kl. 12:30. (Et stykke smørrebrød og et glas hvidvin). Herefter besøger vi Tage Anders Blomstergalleri, Ny Adelgade 12, 1104 Kbh. K, hvor vi får foredrag om Blomstergalleriet. Entreen er også inkluderet i prisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser