Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Kaffesmagning hos Kontra Kaffe

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Få kender til kaffesmagning og de færreste ved, at der årligt afholdes verdenskonkurrence i kaffesmagning et sted i verden. I 2008 foregik smagningen i København. Kaffe er ikke bare kaffe. Der findes mange forskellige bønnetyper i mange kvaliteter. Vandet har stor betydning, og hvordan vand og bønner blandes sammen er mindst lige så vigtigt. Desuden spiller ristningen en stor rolle. Vort besøg starter med et foredrag med billeder, mens vi nyder en kop kaffe. Herefter lærer vi at smage på kaffe og efter besøget er vi helt sikkert blevet klogere på kaffe. Et minde om arrangementet er en dejlig pose kaffebønner, der evt. kan males på stedet. Der vil være mulighed for at indkøbe kaffe efter besøget.

Mødested: Kontra Kaffe

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-11-2017, kl. 18:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr720543
Adresse Kontra Kaffe
Dag Hammerskjölds Allé 36
2100 København Ø
LokaleKontra Kaffe
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

14-11-2017 Tirsdag 18:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Kaffesmagninger og foredrag i kaffebrænderiet Kontra ved baristaen Kurt Dalsgaard. Mødested- Kontra Kaffe

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser