Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Københavns Rådhus

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

I januar 1903 fik København sit nuværende rådhus. Det er det 6. i rækken og tegnet af arkitekt Martin Nyrup. Han var blevet inspireret af et renæssancerådhus i Italien og fandt det naturligt, at udsmykningen - både ude og inde - var relateret til Norden. Huset indeholder mange finurligheder, symboler og hemmeligheder. Ud over de vanlige rum, der vises frem på rundvisninger, såsom Bryllupssalen, Magistralsalen og Biblioteket, vil vi som noget særligt også komme ned i kælderen, hvor vi ser rådhusets grundsten. Desuden kommer vi op på loftet og ud på svalegangen, hvorfra byens tage kan beundres. I det hele taget kommer vi mange steder, andre gæster slet ikke har mulighed for at opleve.

Mødested: Rådhuspladsen


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-03-2018, kl. 14:30

Ugedag Fredag
Holdnr812033
Adresse Københavns Rådhus
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Lokalerådhuspladsen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

16-03-2018 Fredag 14:30  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk Bemærk Efter vort spændende besøg på ca. 2 timer belønnes vi med 1 glas hvidvin og 1 af de berømte rådhuspandekager.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser