Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser

Underviser

Imran Rashid
Ledige pladser

Imran Rashid - SLUK

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Mere end nogensinde før er der brug for viden om, hvad de massive digitale mængder information betyder for vores hjerne og krop. Og ikke mindst hvordan vi beskytter vores helbred i en digital brydningstid.
Den danske læge, iværksætter og forfatter Imran Rashid har undersøgt, hvad det betyder for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere massive mængder data gennem hjernen. I sit foredrag "SLUK" giver Imran Rashid sit bud på, hvordan du genvinder kontrollen over dit digitale liv og bruger tid på det, der er vigtigt for din sundhed og livskvalitet.
Imran Rashid sætter fokus på vores digitale afhængighed i sin provokerende og interessante bog "SLUK - kunsten at overleve i en digitaliseret verden", som hans foredrag bygger på.

Er du også ved at blive til en digital junkie? Eller er dine børn? Ser du mere på din smartphone end på dine børn, og får du abstinenser hvis du ikke kan tjekke telefonen hele tiden?
Har du kun klappet dine børn på kinden morgen og aften, men til gengæld swipet løs på din iPhone over 100 gange i løbet af dagen?
Stresser det dig mere, når din telefon er ved at løbe tør for strøm, end når du selv er sulten?
Føler du irritation og ubehag, hvis du ikke kan tage din iPhone og lige læse beskeder, imens du sidder i et vigtigt møde?
Har du efterhånden svært ved at huske telefonnumre og ved at finde rundt i byen uden at bruge din telefon som vejviser?
Får du abstinenser, når I er sommerhus uden mobildækning?
Glemmer du at lytte efter, hvad dine børn fortæller om dagens oplevelser, fordi du lige tjekker telefonen?
Kigger du også på telefonen, når du ser TV?
Har du svært ved at falde i søvn om aftenen, når du ligger og læser opdateringer på Facebook?
Oplever du ofte, at telefonen vibrerer i lommen, uden at der alligevel var noget?
Så har du et problem!
Og du er ikke alene, faktisk er millioner, hvis ikke milliarder, af mennesker over hele kloden på vej til at blive digitale junkier. Og det er ikke kun et problem i forhold til din opmærksomhed, koncentration og dit nærvær. Det er også et problem for dit fysiske og mentale helbred. Meget tyder på, at der er tale om en skjult risikofaktor, som inden for en kort årrække risikerer at overhale alle de øvrige livsstilsfaktorer, der idag slår mennesker ihjel. Nemlig det digitale informationsoverload, som truer med at sende en hel generation ud i et liv fyldt med digitale følgesygdomme som stress, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og andre opmærksomhedsforstyrrelser.

I sit tankevækkende, bekymrende og provokerende foredrag anklager speciallægen og IT-iværksætteren Imran Rashid sociale medier som Facebook, Twitter og Snapchat for at være verdens mest effektive narkokarteller, der helt bevidst er i færd med at forvandle os alle til viljeløse digitale junkier på jagt efter den næste kemiske belønning i hjernen, der kan udløse en kortvarig lykkefølelse.

I en verden, hvor work-life-balancen har udtjent sin værnepligt, fordi arbejde i stigende grad findes inde i hovedet, og kontoret altid er med dig i lommen, skal vi derfor selv til at skabe en ny balance. Imran Rashid fortæller i sit foredrag, hvordan du kan genvinde kontrollen i dit liv, så du kan lære at planlægge bedre mod din natur og værne om din hjerne. Med sit nye FLOW-begreb giver han dig simple løsninger til at sove ordenligt, dyrke motion, prioritere familietid og venner.
Der vil blive lagt op til debat og mulighed for spørgsmål under foredraget.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-10-2017, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr718251
Adresse Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
Lokalestor sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

02-10-2017 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.