Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser

Underviser

Mikkel Wold
Ledige pladser

Mikkel Wold: Når livet skal lykkes

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Sognepræst Mikkel Wold fortæller om, at der er så meget i vort liv, som i dag skal gøres til et projekt. Også sorgen er genstand for proces-betagelsen, ofte ud fra de bedste intentioner, men resultatet er ikke altid gavnligt for den ramte. Et sorgforløb kan gennemgå nogle faser, men nogle gange bliver faserne næsten til opskrifter på den korrekte måde at reagere på, lige som reaktionerne i nogle tilfælde søges bragt ind i faste og snævre rammer. En sådan overfladisk og naiv tilgang til sorgen bliver tit til en belastning for de sørgende. Når man befinder sig i en sorg, kan det føles dybt krænkende at få besked på at "komme videre med sit liv".
Foredraget gør op med forståelsen af sorg som et "arbejde" med nogle faser, som man absolut skal igennem og derefter komme 'videre'. Vi ser på den nyeste forskning på området og på, hvad vi kan hente i kristendommen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2017, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr718181
Adresse Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
Lokalestor sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

07-11-2017 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.