Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Lise-Lotte Skovdal
Ledige pladser

Lær at lave koldrørte sæber

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Vi fremstiller 3 forskellige sæber med vegetabilske olier, fedtstoffer og bivoks. Vi farver med krydderier og leger med tilsætning af honning, æteriske olier samt naturlige skrubbeeffekter. Du lærer at komponere din egen sæbeopskrift og at udregne den korrekte ludblanding.
Der arbejdes i små grupper af 2-3 personer. Oplys derfor ved tilmelding, hvis I er nogle stykker, der gerne vil arbejde sammen.Du får en introduktion til råvarer, redskaber og sikkerhedsforanstaltninger, og du får naturligvis dine sæber med hjem.
Desuden skal hver deltager selv medbringe 3 eller flere forme til sæberne. Det kan være rensede mælkekartoner eller andre madkartoner, plastforme fra sandkassen, silikoneforme mm. (aluminiumsforme kan ikke anvendes). Bemærk, at sæberne skal modne i op til 6 uger, før de er klar til brug. Bemærk også, at du skal transportere ikke-faste sæber med hjem efter kurset.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-04-2018, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr861021
Adresse Buddinge Skole
Kildebakkegårds Allé 155
2860 Søborg
Lokalekøkken - 28
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

14-04-2018 Lørdag 10:00  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Materialeudgifter er inkluderet i kursusprisen. Produkterne kan evt. anvendes som gaver. Du bedes medbringe forklæde, gummihandsker og sikkerhedsbriller, vi arbejder med kaustisk soda til fremstilling af sæbeluden.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.