Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Ida Gravgaard
Ledige pladser

Historisk kogekunst

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Her vil du lære at fremstille mad fra det danske bondekøkken med råvarer fra det danske spisekammer, bruge husmorens køkkenteknikker og tilberedningsmetoder fra 1900-tallet. Sammen fokuserer vi på madkundskabens håndværk og fremhævelsen af smag, som vi har set det i f.eks. Matador. Vi spiser et rundhåndet historisk måltid, der vækker minder og erindringer til mormors kogekunst. Medbring viskestykke og en skarp kniv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-10-2017, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr767151
Adresse Bagsværd Skole
Bagsværd Hovedgade 157
2880 Bagsværd
Lokalekøkken + lokale C2
Holdtimer25
Antal mødegange5
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

07-10-2017 Lørdag 10:00  -  14:25
04-11-2017 Lørdag 10:00  -  14:25
18-11-2017 Lørdag 10:00  -  14:25
02-12-2017 Lørdag 10:00  -  14:25
16-12-2017 Lørdag 10:00  -  14:25

Faktaoplysning

Niveau Begyndere
Bemærk Kursusprisen er inklusiv alle udgifter til råvareforbrug. Medbring drikkevarer til eget forbrug til vores fællesspisning af dagens ret samt viskestykke og en skarp kniv.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.