Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser

Underviser

Kurt Ravn
Venteliste

Julekoncert med Kurt Ravn

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

For Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition, og i den sammenhæng har han udgivet julealbummet ”Årets Julekoncert”, som rummer såvel muntre som stille og inderlige julesange og -salmer.
Kurt Ravn har en særlig - og ganske fremragende - evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel og Birgitte Lindum på obo.
Når du vil høre noget godt og smukt
Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Kurts repertoire er meget varieret og udfylder kirkernes gode akustik på bedste vis.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-12-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr7201005
Adresse Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A
2740 Skovlunde
LokaleSkovlunde Kirke
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

03-12-2020 Torsdag 19:00  -  20:10

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.