Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Landbohøjskolen og haven

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Landbohøjskolens have er fuld af smukke blomster og sjældne træer. Rundvisningen i haven er en historisk, kulturel og botanisk tur. Vi begynder ved Bindesbølls gamle hovedbygning og her besøger vi, så vidt muligt, Nordeuropas smukkeste festauditorium. I skulpturhaven ser og hører vi om misteltenen, den tænkende hest, abernes skræk og det forstenede træ, der står lyslevende i dag. Bjørn Nørgaards kunstværk "Biologisk Mangfoldighed" skal vi også se, før vi får den skrækkelige historie om Storm P-maleriet og koen Maren med træbenet. Vi krydser rundt i haven ad små stier og standser op, når der er en god historie at fortælle. Alt efter årstiden ser vi repræsentanter for verdens største træart og verdens ældste træ med sit specielle sexliv, Adams forunderlige guldregn, druetræet og skæbnetræet m.m. Rundturen fortsætter til Rosenhaven og videre til Sommerblomsterhaven, der anses som Danmarks smukkeste med over 300 forskellige sommerblomster. Turen slutter ved Cafe Væksthuset, hvor vi nyder en kop kaffe.

Mødested: Indgangen


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-05-2018, kl. 14:00

Ugedag Torsdag
Holdnr812173
Adresse Landbohøjskolens Have
Bülowsvej 17
1870 Frederiksberg C
LokaleIndgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

31-05-2018 Torsdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Bemærk Arrangementet omfatter entré og rundvisning i Landbohøjskolens bygning og have. Vi slutter besøget med en kop kaffe.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser