Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser

Underviser

Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

I fodsporet på Dronning Margreth

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Turen starter ved Dronning Margrethes arbejdsplads på Christiansborg. Det er her, at hun møder gæster, ambassadører og statsministeren. Og det officielle Danmark og Forenings Danmark ved nytårskurene. Vi kommer forbi steder, som har haft stor betydning for dronningens liv: Blandt andet Holmens Kirke og Det Kongelige Teater. Turen slutter af ved Amalienborg, hvor dronningen Margrethe bor.
Byvandringen fortæller om dronning Margrethe, lige fra at hun var en genert og usikker prinsesse, der pludselig til sin egen overraskelse blev tronfølger og frem til i dag, hvor hun fremstår som en erfaren og klog dronning, der har mange kreative talenter at spille på. Vi kommer også selvfølgelig ind på hendes rolle i forhold til vores folkestyre og demokratiske institutioner.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-06-2018, kl. 14:00

Ugedag Lørdag
Holdnr810059
Adresse Christiansborg
Prins Jørgens Gård 1
1240 København K
LokaleRigsdagsgården
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

09-06-2018 Lørdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Rigsdagsgården

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.