Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Kongelige juleborde på Christiansborg Slot

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

I juletiden vil de kongelige lokaler på Christiansborg agere de strålende rammer om fantasifulde juleborde - inspireret af konger og dronninger fra gamle dage til vor egen tid.
Christian 6.s julebord er langt og dystert, Christian 7.s emmer af maskerade og juleløjer og til Christian 8.s storslåede nytårstaffel bliver der serveret 16 retter og smadret 32 Flora Danica-tallerkner.
Frederik 7. drømmer sig tilbage til Oldtidens jul i sit rodede lønkammer på Christiansborg, mens der hos Christian 9. ligger julegaver parat til Kongens utallige familiemedlemmer fra hele Europa, julekortene er kommet fra nær og fjern og der er hele to juletræer - Dronningen og Kronprinsessen konkurrerer om hvem der kan pynte det smukkeste træ.
På Dronning Margrethes eget julebord er der risengrød og hjemmekreeret julepynt - helt i tråd med barndommens jul i Trend, hvor Dronning Ingrid lader piberensernisserne skøjte henover et spejl på julebordet. Begge disse borde er også at finde på Christiansborg, hvor det summer af alletiders forskellige julestemninger!

Pris Inkl. entre og omvisnisning med guide.

Mødested: Billetsalg.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-12-2018, kl. 12:00

Ugedag Lørdag
Holdnr820354
Adresse Billetsalget
Prins Jørgens Gård nr. 5
1208 København K
LokaleBilletsalg
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

01-12-2018 Lørdag 12:00  -  13:00

Faktaoplysning

Bemærk Inkl. entre og omvisnisning med guide.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.