Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Venteliste

Politigården

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Politigården i København er et enestående arkitektonisk bygningsværk, som blev opført i årene 1919-1924. Dens indre er inspireret af den sydeuropæiske renæssance, mens det ydre skulle fremstå hårdt og afvisende overfor omgivelserne. Blandt dens særlige kendetegn er "Den runde gård", som måler 44 meter i diamenter, og er omkranset af en søjlegang bestående af 44 søjler.
Du får bl.a. historien om "Den runde gård", som ikke skulle have været rund, Mindegården og den gamle dommervagt. Alle rundvisninger varetages af nuværende og pensionerede betjente, som alle har haft deres gang på Politigården.

OBS! Politiet kræver at vi, af hensyn til sikkerheden, skal have navn og adresse på hver enkelt deltager. Medbring fotolegitimation. Turen er ikke egnet for gangbesværede.
Ikke egnet for gangbesværede. Der er mange trapper.

Mødested: Politigården

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-04-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr910008
Adresse Københavns Politigård
Polititorvet 1
1567 København V
LokalePolitigården
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

10-04-2019 Onsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk OBS! Politiet kræver at vi, af hensyn til sikkerheden, skal have navn og adresse på hver enkelt deltager. Medbring fotolegitimation. Turen er ikke egnet for gangbesværede. Der er mange trapper. Mødested: Politigården

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.