Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Synagogen og koshermiddag

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Siden 1684 har Det Mosaiske Trossamfund haft ret til at afholde gudstjenester i Danmark. Efter 1764 fik man lov til at have et egentligt gudshus, og i 1833 stod Synagogen i Krystalgade færdig. Under besøget hører vi om den mosaiske tro, dens ritualer med på- og forbud, hvorfor og hvorfor ikke? Efter et spændende foredrag, hvor der kan stilles spørgsmål, skal vi spise en dejlig koshermiddag i menighedens kulturhus.

I arrangementet indgår foredrag i Synagogen efterfulgt af middag samt øl/vand og kaffe. Herrer bedes bære hovedbeklædning og det er kun tilladt at medbringe små tasker. NB! Ved tilmeldingen bedes angivet fulde navn, telefonnummer og adresse på alle deltagere
Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-03-2019, kl. 16:25

Ugedag Tirsdag
Holdnr912693
Adresse Synagogen
Krystalgade 12
1172 København K
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

05-03-2019 Tirsdag 16:25  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk I arrangementet indgår foredrag i Synagogen efterfulgt af middag samt øl/vand og kaffe. Herrer bedes bære hovedbeklædning og det er kun tilladt at medbringe små tasker. NB! Ved tilmeldingen bedes angivet fulde navn, telefonnummer og adresse på alle deltagere Mødested: Ved hovedindgangen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.