Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser

Underviser

Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

Christianshavn - 400 års historie

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

For over 400 år siden anlagde Christian den IV en helt ny havneby, Christianshavn, midt imellem København og Amager. En bydel med landsbyidyl, fællesskab og storbycharme. Kom med og hør historien om, hvordan Christianshavn blev til, og om hvordan øen har udviklet og forandret sig gennem 400 år fra at være et sted med eventyrere, sømænd, slavehandel til at være et af de fattigste kvarterer i København.
Til historien hører også udviklingen med de store fabrikker og skibsværfter, f.eks. Danmarks engang største arbejdsplads, B&W.
Christianshavn er kendetegnet ved en helt særlig stemning, mentalitet og fællesskabsfølelse med personligheder og grupper af mennesker, som aldrig har været bange for at have en mening og give den til kende.
Til den gruppe hører blandt andre digterpræsten N.F.S. Grundtvig, forfatteren Martin Andersen Nexø, slumstormere fra Sofiegården og Christiania og benzindrengene i Gasolin med Kim Larsen i spidsen.
Efter byvandringen er der masser er muligheder for at finde et sted i nærheden at spise frokost.

Mødested: Uudenfor hovedindgangen til Christians Kirke, Strandgade 1, Christianshavn.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-11-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr2101966
Adresse Christians Kirken
Strandgade 1
1410 København K
LokaleChristians Kirken
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

14-11-2020 Lørdag 11:00  -  12:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.