Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område
Vis underviser

Underviser

.. Ekstern
Ledige pladser

Herretur med hollandsk rijstaffel

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Gå med på en morsom og historisk berigende tidsrejse, som handler om mænd og mandehørm gennem Københavns historie. Vi skal ikke ud og kun høre om "pæne herrer", men om alle slags mandfolk, der har boet i vores by.
Turen byder blandt andet på masser af ædruelige beretninger om uanede mængder af brændevin og ambitiøse ølbryggere. Der skal fortælles om pølsevogne på to hjul og stinkende stegekældre, gale farverige konger, spritstive borgmestre i ret så lystige rådhuskældre, nådesløse bødler, lumske ludere samt tåbelige brandchefer og naturligvis meget andet festligt. Turen er vild, voldsom og vovet.
Turen slutter med ægte hollandsk rijstaffel på Galathea Kroen i eksotisk-historisk stemning omgivet af finurligheder fra hele verden.
Prisen inkluderer mad, drikkevarer er for egen regning.

Mødested: Nytorv foran byrettenMere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-05-2021, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr2201967
Adresse Nytorv foran byretten
Nytorv foran byretten
1450 København K
LokaleNytorv foran byrette
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

06-05-2021 Torsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser