Viden, udvikling og samvær
2730 HerlevVælg område

NYT VEDR. CORONAVIRUS

Der er nu lavet en aftale om en kontrolleret genåbning af Danmark. For AOF Herlev betyder det, at vi forventer at kunne genoptage den almindelige aftenskoleundervisning fra og med den 8 juni, fase 3 - såfremt det er sundhedsmæssigt forsvarligt at påbegynde fase 3. Undervisningen skal ske under hensyntagende til sundhedsmyndighedernes retningslinjer om fysisk afstand og god hygiejne. Desværre vil langt de fleste hold dog være afsluttet inden den 8. juni, så det bliver reelt få hold, der skal genoptage undervisningen her.

 

I forhold til undervisning i vand , så vil svømmehallerne først blive åbnet i starten af august -fase 4.  Det vil sige at alle hold i vand først vil blive igangsat efter sommerferien.

 

RETURBETALING:

Har du betalt for undervisning, der ikke bliver afholdt, tilbyder vi at tilbagebetale den del af kursusgebyret, som modsvarer de timer, der ikke bliver afholdt i perioden den 12. marts til 8. juni 2020. Planen er følgende:

 

-Deltagere på hold der har slutdato før den 10. maj vil snarest blive kontaktet.

 

-Deltagere på hold der skulle slutte efter den 10. maj vil blive kontaktet pr. e-mail, så snart vi er færdige med hold der sluttede før den 10.  maj.

 

-Hvis du er tilmeldt en tur og -eller en byvandring efter den 18. maj, der foregår udendørs med max 10 personer, og hvor det anses for forsvarligt at gennemføre arrangement, så vil du blive kontaktet herom

 

Har du betalt med Dankort via vores hjemmeside, kan vi tilbageføre det på gældende beløb uden at skulle indhente oplysninger fra dig.  Hvis du derimod har indbetalt kursusgebyr via f.eks girokort eller netbank, vil vi kontakte dig for at få oplysning om, hvilken bankkonto vi kan overføre den delvisetilbagebetaling til.

 

Med venlig hilsen

AOF Herlev